nejvýkonnější kite pro freeride a freestyle

XR7

 HIGH PERFORMANCE FREERIDE+ / FREESTYLE  / WAVE 
Velikosti: 5.0-6.0-7.0-8.0-9.0-10.0-11.0-12.0-13,5 
HIGH PERFORMANCE FREERIDER bez kompromisu

Extrémní výšky skoků, vynikající točivost, poslušnost, stoupavost, kontrola. Tento drak vám dá vždy pocit potěšení, že máte dokonalý KITE. Vysoce výkonný HIGH PERFORMANCE FREERIDER pro téměř všechny podmínky a oblasti použití. Dokonce se s ním výborně svezete i na vlnách. Nyní je díky inovacím ještě výkonnější v tahu, výskoku a Hangtimu.

Tajemstvím komfortu a síly u modelu XR je jedinečně tuhá konstrukce doplněná o použité exklusivní materiály, které byly pro tyto produkty vyvinuty.

XR7 ve verzi LW pro kitovací seance za slabšího větru

XR7 LW

 HIGH PERFORMANCE FREERIDE+ / FREESTYLE  
Velikosti: 15.0 LW- 17.0 LW
SILÁK napěchovaný energií

Napěchován energií a rychlý v otáčení. XR7 LW byl vyvinut pro slabé větrné podmínky. Tento drak vás dostane rychleji do skluzu, umožní vám lepší stoupání a vysoké skoky při vynikající reakci a točivosti a to i tehdy, když ostatní sedí na břehu a závistivě přihlížejí, jak si to užíváte. Díky těmto vlastnostem se stal XR7 LW jedním z nejpopulárnějších kitů v segmentu "Lightwind Kites".

Tajemstvím je exkluzivní speciální Dacron s názvem ExoTex. Tento materiál je tenčí, ale přesto tužší a tím umožňuje lehkou, ale pevnou a  robustní konstrukci draku XR7 LW.

Světový rekord 34,8m


Loop s XR?  No Problem !

Dříve k loopování byly používány především C- a Open-C-Kity. Dnes už to díky nové konstrukci umí i Delta-Kity, které jsou rychlé a agilní. Jezdíteli Old School, loopujete, .... tak XR7 je ideální kite. Svoji rychlostí a agilností předčí vaše očekávání. Dokonce i Mega-Loopy jsou hračka.

  • Význačné rysy XR7

  • Význačné rysy XR7 LW


XR7 je High-tech a nejlepší materiály

5 Speer +
TRIPLE RIPSTOP CANOPY

CORE vsadil u XR na pevnou robustní konstrukci s 5 speerami, která zaručuje stabilitu, tuhost a stálost tvaru draku při nejnáročnějších figurách. Přesto je XR vždy s matracemi poslední ve vzduchu, když se už ostatní konkurenční  foukačky válí na hladině. Aby tohoto CORE dosáhl, tak použil nejkvalitnější materiály vyráběné v Německu a Japonsku


Ještě rychlejší v otáčení ...

Nová plošší konstrukce a možnost jemného nastavení úvazu na Banu udělá z vaší XR nový kite. Hodně Profi-jezdců tvrdí, že už nepotřebuje na Kiteloopy Open-C-Kite. Přenastavením XR na banu a krajích kitu získají potřebné vlastnosti na Kite-, Mega-, Boggy- Loopy. XR je tak všestranná, že s ní pokryjete více disciplín.  

 


CIT MODE

Zvláštnost: „CORE Inteligent Trim“ (CIT) umožňuje snadnou adaptaci letových vlastností ve třech různých režimech: V režimu "Vln" extrémně malý poloměr otáčení, vysoký Depower a čistý Drift. Ve "Freestyle" módu, otočný poloměrů s větším výkonem, výbušná síla pro vysoké skoky a ostré smyčky. Absolutní požitek pro každého Wave-Kitera, který chce mít vždy sebou i optimální Freestyle-Kite.


Inteligentní ARC System

Princip mávajících křídel

Do nové kontrukce XR se podařilo integrovat inteligentní ARC systém, který umožňuje při přitažení baru roztáhnout kite jako křídla ptáka. Zvětšení projekční plochy o více než 10% znamená větší plocha kitu a tedy i větší vztlak. Při povolení baru se kite opět dostává do původního tvaru.

Podle polohy baru je XR buď Big-Air-Mašina nebo neporazitelný stoupající dřič. Vše určuje jezdec a děje se lineárně. 


Krátké uvazy

Ultrakrátké úvazy umožňují okamžitou reakci draku na impulsy baru, lineární charakteristiku při Depoweru a extrémně dymamickou odezvu při letu a loopech a to i u velikých draků.


Používáme nejkvalitnější materiály a nejvyspělejší technologie

S našimi produkty si máte užít maximum zábavy během nejdelšího možného času a abyste se na ně mohli spolehnout. Tím se řídíme i při vývoji a výrobě.

Pro naše produkty používáme pouze nejkvalitnější materiály. Jejich kvalitu pocítíte už na první dotyk. Tyto pocházejí z oblastí High-Tech, letectví, kosmonautiky, yachtingu, ... a jsou vyráběny převážně v Německu.

Připraven pro bary SENSOR

Kite je optimálně navržen a připraven k interakci s bar systémem SENSOR. Vychutnejte si jedinečně čistý a intenzivní pocit na baru SENSOR, který je nejlehčí na trhu. 

S jedním barem SENSOR si vystačíte! To znamená, že nepotřebujete několik barů na různé velikosti kitů, jak tomu je u jiných značek.

  • Volitelná šířka baru: 50cm nebo 46,5cm.
  • Volitelná délka šňůr: základní délka je 18m. Nástavce mají 2m a 4m a nechají se libovolně kombinovat. Takže můžeme jezdit 18m, 20, 22m a 24m dlouhé liny jak je libo dle disciplíny.

 


SUPER EASY RESTART z vody

Když vám spadne, tak je během vteřinky zase ve vzduchu. Díky tvaru Bannu na krajích se vody pouze dotýká. Lehkým impulzem řídících šňůr je postavíte do startovací pozice na kraj větrného okna a už nic nebrání tomu aby se váš kite opět vznášel. "Restart nebyl nikdy jednodušší"  

To, že je XR7 tak oblíbená, není náhoda

XR7 je jeden z nejoblíbenějších CORE kitů. Na tento kite nedají dopustit například Janek Grzegorzerwski, Joshua Emanuel, Angel Bouillot, Maarten Haeger nebo Vrinda Hamal

Najděte si KITE podle stylu, který jezdíte


Najděte si KITE podle stylu + schopností

Náhradní díly na 6 let

Kity jsou obzvláště robustní a odolný, ale kdyby se přeci něco přihodilo, tak všechny jejich komponenty jsou k dispozici po dobu nejméně šesti let od data nákupu. To je víc, než  slib. CORE je dokonce zaručuje. 


Kompatibilita

Kite je kompatibilní se všemi systémy SENSOR 2 a SENSOR 2S: SENSOR 2, SENSOR 2+, SENSOR Pro, SENSOR 2S a SENSOR 2S Pro, SENSOR 3/3+, SENSOR 3 PRO.

Zásilka obsahuje

Kite s komfortním ruksakem, manuál a sadu pro opravu "Repair-Kit". S draky LW obdržíte ještě 3m prodlužovací šňůry.

Ceník XR7 a XR7 LW